di 14 november 2017

De Veste

Locatie: 
 de Veste
Tijdstip: 
 10.00 uur  - 11.00 uur

De Veste
De “Veste-vieringen” worden gehouden in een zaal naast het restaurant en er is altijd orgelbegeleiding door Gert van Mansom. De vieringen zijn om de week van 10.00 – 11.00 uur inclusief koffiedrinken. Joke Tensen organiseert
de bijeenkomsten. Mw. Schilder en ds. Lindenburg verzorgen de vieringen ongeveer afwisselend. Dinsdag 14 november wordt er Avondmaal gevierd. Bij bewoners die niet van hun kamer af kunnen maar wel graag meevieren wordt het Avondmaal op hun kamer bediend.
Ds. Véronique Lindenburg

terug
 


Laatste nieuws

Blog

Bezinning Bezinning


Er zijn diverse mogelijkheden tot ontmoeting en bezinning.
In verzorgingshuizen De Veste, Het Ravelijn en Zandbergen en in het Annacentrum.
Informatie bij de predikanten.
 

 

Gesprekskringen Gesprekskringen

Kringen
 Zijn & Zin en de Naarder Kring.

lees meer »
 
Oogst Oogst

Dit jaar wordt de oogstdienst gehouden op zondag 12 november in de Witte Kerk. Wij vieren dat letterlijk met de vruchten van de oogst van het land. De diaconie vraagt aan wie dat wil omstevig fruit, een plantje of een financiële bijdrage te brengen naar de groep vrijwilligers die hiervan bakjes maakt. Zij doen dit op zaterdag 11 november in de Witte Kerk tussen 9.30 en 11.00 uur. Tijdens de dienst staan de bakjes feestelijk in het zicht en ze worden zondag na de dienst rondgebracht. De vruchten van het land staan symbool voor het leven dat ons door God gegeven wordt en waar wij mensen aan meewerken met de talenten ons gegeven.
VL, 9 november 2017

lees meer »