zo 23 aug 2020  om 10.00 - 11.00 uur
Voorganger: Ds. Lennart Heuvelman
Korte viering op de zomerzondag omlijst door muziek

Vanaf zondag 5 juli tot en met de maand augustus (verder kunnen we momenteel nog niet kijken) zullen we elke zondag een korte viering houden, met daarin de elementen waaraan we intussen gehecht zijn geraakt: muziek, stilte, meditatie, met daarbij een bijbellezing en korte overdenking, gebed en zegen.
De vieringen hebben als thema
'Gaandeweg, de reis van donker naar licht...'.

Er blijven nog steeds voorwaarden om samen te komen. Een ervan is dat onze kerkgasten geregistreerd (RIVM regels) moeten worden. Voor ons is het gebruik van een digitaal hulpmiddel daarbij efficient, want het minst tijdrovend. Daarom introduceerden we de scipio-app. De app biedt een veilig en besloten communicatieplatform voor ieder gemeentelid. We gebruiken de app alleen als registratie-app zolang dat nodig is vanwege de corona-preventiemaatregelen.
Via je emailadres sturen we een uitnodiging om de app te installeren. Is je emailadres nog niet bij ons bekend? Stuur dan een mailtje naar kbprotgemnaarden@hetnet.nl met je naam en adres.

Kun je of wil je niet gebruikmaken van de app, dan is telefonische registratie mogelijk: bel daartoe op woensdagavond en donderdagavond tussen 19.00-20.00 uur kerkrentmeester Hilleke van Dijk (06-14055011).

Voor wie spontaan op zondagochtend binnenkomt, is registratie ter plekke mogelijk.

Bij digitale of telefonische registratie is er gegarandeerd een zitplaats bij de viering, waarbij de RIVM richtlijnen strikt worden toegepast. Dit betekent dat we bij binnenkomst hygiënemaatregelen treffen en je vragen stellen over je gezondheid. We vragen je om ruim op tijd te komen om opstopping bij de ingang te voorkomen.

Audioregistratie uit Protestantse Gemeente Naarden