Korte vieringen op zomerzondagen omlijst door muziek

Met goede moed en dankbaar zijn we in de zomermaanden juli en augustus van start gegaan met samenkomsten in de Grote Kerk. We willen je graag gastvrij ontvangen met in ons midden de eeuwenoude teksten die ons handvatten geven om over het leven na te denken.

In de zomermaanden is het thema van de korte vieringen op zondagochtend: Gaandeweg, reis van donker naar licht. Verschillende (gast)predikanten benaderen het onderwerp op een persoonlijke manier. Hoewel we nog niet samen kunnen zingen, is er tijdens de vieringen veel muziek, uitgevoerd door onze organist en regelmatig ook door gastmusici.

Er blijven nog steeds voorwaarden om samen te komen. Een ervan is dat onze kerkgasten geregistreerd (RIVM regels) moeten worden. We maken gebruik van een digitaal hulpmiddel: de scipioapp. De app biedt een veilig en besloten communicatieplatform voor ieder gemeentelid. De app kan op allerlei manieren worden toegepast. We gebruiken de app alleen als registratie-app zolang dat nodig is vanwege de corona-preventiemaatregelen.

Via je emailadres sturen we een uitnodiging om de app te installeren. Is je emailadres nog niet bij ons bekend? Stuur dan een mailtje naar kbprotgemnaarden@hetnet.nl met je naam en adres.

Vind je het fijn om samen met iemand de app te installeren? Laat het ons weten.

Met de app kun je je registreren als deelnemer van een kerkdienst, mensen zonder app kunnen op woensdag en donderdagavond tussen 19.00-20.00 uur bellen met Hilleke van Dijk (06-14055011) om zich te laten registreren. Als je je registreert als deelnemer heb je gegarandeerd een zitplaats bij de viering, waarbij de RIVM richtlijnen strikt worden toegepast. Dit betekent dat we bij binnenkomst hygiënemaatregelen treffen en je vragen stellen over je gezondheid. We vragen je om ruim op tijd te komen om opstopping bij de ingang te voorkomen.

Voor wie spontaan op zondagochtend binnenkomt, is registratie ter plekke mogelijk.

Let op: wanneer de dienst plaatsvindt in de Witte Kerk, dan zijn er minder coronaproof zitplaatsen beschikbaar dan in de Grote Kerk. Registratie vooraf is van belang om gegarandeerd een zitplaats te hebben. Teleurstelling op het niet kunnen deelnemen aan de viering kan zo worden voorkomen.